Nieuw animo voor Buurtlinux

Het is alweer enkele jaren geleden dat ik Buurtlinux.nl aan de Nederlandse Linux Gebruikersgroep (NLLGG) heb overgedragen – zowel het domein als de code.

Ik heb de website in korte tijd gebouwd. Ik heb nooit veel aandacht besteed aan het ontwerp van de website of aan de beheerbaarheid – zeker niet met de AVG-wetgeving in het achterhoofd. Daarnaast heeft de website een PHP + HTML/CSS code base, terwijl er (zeker tegenwoordig) legio andere technologiën zijn om een website mee te bouwen. Zoals Angular om maar iets te noemen.

Reden genoeg voor de NLLGG om de website voorlopig offline te halen in de hoop dat er genoeg animo ontstaat om de website te herbouwen. En dat lijkt nu te zijn gelukt, want ik lees hier dat er nieuwe plannen worden gemaakt.

Ik blijf het met interesse volgen en zodra de nieuwe website in de lucht is zal ik me in elk geval aanmelden als Linux-hulpje.
No Comments


You can leave the first : )Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses cookies. By continuing to use this website you agree to their use.